onsdag 13 oktober 2010

Ett ständigt jobb

Sara, min vän frågade hur vi orkar, men om jag ska vara ärlig är det väldigt roligt att renovera. När vi väl har bestämt oss om att vi ska fixa ett rum, kan vi utan problem jobba varje kväll efter det ordinarie jobbet. Där emellan kan det gå långa perioder då vi inte gör någonting. Dessa perioder tror jag är viktiga allt för att lusten och inspirationen ska komma tillbaka.

Det vi har upptäckt med tiden är att själva renoveringen inte tar så lång tid, utan det är jobbet kring att få hem alla saker som vi behöver och att åka runt på alla byggmarknader för att hitta rätt saker. Sedan sitter en hel del i att vi inte alltid har rätt kunskaper, men som tur är har vi bra vänner som hjälper oss med det. En annan sak som kan vara bra är att ha dragkrok på bilen, nu behöver vi ständig hjälp med att få hem alla sakerna som behövs. Tror att nästa bil ska ha dragkork!

Nu ska det bli spännande om vi kommer att köra på med nästa sovrum eller om det kommer ett tag. Igår var vi och handlade tak till de rummet. För självklart ska inte vara allt. För när vi rev en garderob fanns det självklart inget tak under det. För att göra det lite svårare så fanns inte den bredden på brädorna längre, så det blir vara att riva ner och sätta upp nytt. För det ska aldrig gå på ett enkelt sätt, så det gäller att orka andas ut och börja om.

Men roligt har vi längs vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar