torsdag 1 juli 2010

Njuter

Jag trodde att vi skulle sätta igång med reoveringen med buller och bång, men nu när vi har bott här i två veckor har vi gjort lite små saker, men inga stora. Däremot njuter vi av att bo i hus hela tiden. Det är så härligt att kunna njuta av sommaren genom att äta middag ute i solen. Vi har insett att det är viktigt att njuta av sommaren för huset och allt jobb finns kvar, men sommaren kommer att tids nog att ta slut. Så det gäller att ta till vara på tiden.

Nästa vecka kommer det dock att hända saker, genom att elektriken kommer och även golvkillen kommer för att kolla på golvet. Det ska bli spännande.

2 kommentarer:

  1. Hej Helen (och sambon ;)

    Kul att höra från min Daniel att ni har det bra och att ni njuter mellan rivningsprojekt m.m. Jag blev såklart nyfiken och kikade in här på din fina blogg! Det ser ut som att det kommer bli riktigt nice med alla goda idéer ni har - kram på er!

    Johanna

    SvaraRadera
  2. Ja, vi hoppas verkligen att det ska bli fint. Det är dock en lång väg dit, men vi njuter av känslan att bo stort och ha en uteplats. Ni får komma förbi och hälsa på. Vi är nästan hemma hela sommaren.

    Kram

    SvaraRadera