lördag 8 maj 2010

Planlösningen



Den ursprungliga planslösningen är helt super enligt våra tidiga drömmar. Genom att väggen mellan köket och vardagsrummet rivs kommer det att bli helt öppet. Den nuvarande matsalsdelen kommer att bli tv-rum. Sedan blir det en sällskapsdel och kök som är helt öppet. Runt trappen kommer vi att sätta upp ett räcke, möjligtvis blir det i glas.

Det som också ska göras är att de två små sovrummen blir ett stort. Det innnebär att en dörr stängs igen. Där skulle jag vilja att ett vitrinskåp, men jag hittar inget som är tillräckligt djupt, så vi får se hur det blir med det.



Här nere kommer vi inte att göra så mkt till en början. Möjligtvis ska vi göra om tvättstugen. Förrådet kommer så småningom bli en walk-in-closet. Äntligen får jag en! Allt det andra ill vänster kommer enligt Daniels dröm bli ett spa. Så alla små rummen kommer att försvinna. Det stora rummet kommer bli gästrum/arbetsrum.

Ja, vi drömmer och planera om vart annat just nu. Idag har dagen gått till att titta på vitvaror även om köket ligger mycket längre fram i våra planer, men man kan alltid drömma. För idag hittade vi verkligen vår spis, båda föll som en fura. Det ska bli intressant att se om det är den som vi kommer att köpa när tiden är inne.

Snart kommer bilderna på hur det ser ut inne i huset idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar